Ursäkta röran

Jaha, så var det igång igen. Vi har länge tänkt göra klart hallen på övervåningen, det sitter ett nytt fönster där sedan en tid, det är visserligen inte riktigt färdigt men det är inget som hindrar att vi gör klart väggarna runt om. Så, i förra veckan lyckades vi äntligen bestämma oss för en tapet och klicka hem den, fast den har inte kommit än. 

I väntan på tapeten har vi tapetserat snedväggen i en enfärgad, matchande tapet, målat och spikat upp panel längs med samma vägg. Så nu är en lite trött efter den helgen. Kräftskiva på fredagen, handla grejer på lördagsförmiddagen och på söndagskvällen var vi färdiga. 

Tror tapeten kommer på onsdag så tills dess ska vi måla och sätta tillbaka lister kring panelen och slipa färdigt den andra väggen inför tapetseringen. 

En förebild, så tar vi resten när det är klart! 


Det börjar ju bli lite bråttom med det här, nu är det mindre än en månad kvar tills den lille kommer! Det börjar kännas, särskilt på nätterna! Sover rätt illa och vi varje promenad till toaletten  skulle jag kunna förväxlas med en val på torra land. På dagarna är jag lite smidigare. 

Igår började Mammas Nya Kille igen! Det var lika roligt som förra gången! Depphumor när det är som bäst! Såhär såg Randig ut på morgonen igår när vi vid frukosten satt och pratade om att det skulle börja senare samma dag. Han såg lika otålig ut som vi! 


Idag tänkte jag klippa gräset, skriva på papper hos kommunen om vem som är fader till barnet och kanske åka förbi jobbet. Men inget av det är ju särskilt jobbigt. Ha en bra dag ni också Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0