Medan man väntar

Dagarna lunkar på. Ibland sover jag riktigt dåligt och tar igen det natten efter. Såhär med mindre än en vecka till beräknat förlossningsdatum så blir en lite otålig. Men jag håller mig sysselsatt i alla fall. Igår kokte jag kroppkakor och idag blev det plommonmarmelad och baguetter, imorgon storstädning och så ska vi till min svägerska, lördag blir det trädgårdsarbete och sen får vi se, brukar sy en del mellan varven. En går ju hela tiden och hoppas att man ska få skippa planerna och föda barn istället!! 


Dagens sats med plommonmarmelad. Det syns inte ens på trädet att jag plockat men vi har knappt några tomma burkar kvar. Men kylen är fylld med sylt, gelé och marmelad. 


Eftersom vi skulle käka soppa till kvällen så blev det baguetter också. 


Ett par små byxor som jag sydde idag. Testar lite andra elastiska sömmar på maskinen förutom att sy med tvillingnål. Det är faktiskt inte zickzack utan en vågig söm. Vet inte riktigt vad jag tycker men den är stretchig i alla fall. 


Hade en snutt kvar av ett tyg jag sydde påslakan av för något år sedan, kändes kul att göra det i miniformat! Fast det var någon vecka sedan. 

Så det kanske syns att jag vankar runt och väntar...

De senaste dagarna har jag funderat på månaderna som gått och jag är faktiskt lite förvånad. Väntade mig att graviditeten skulle vara jobbigare än vad den varit. Trodde det skulle vara jobbigare för kroppen och att det skulle vara lite mer turbulent hemma. Men det har ju faktiskt flutit på ganska lugnt. Får se hur det fortsätter efter förlossningen! 

Nu ska jag titta lite på TV. Ha en bra kväll! 
fiffi
2015-09-25 @ 20:38:27
URL: http://lillafiffi.blogg.se

Åh vilket fin bäddsätt!

Svar: Tack så mycket!
Nottin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0