Arraksbollar (igen)

Hade en massa småkakor över som inte blev bra. Så förra veckan gjorde jag arraksbollar av dem. Borde kanske googlat på ett bra recept men jag hävde i vad jag hittade. Hade ingen arraksessens kvar hemma (trodde jag hade kvar från förra gången, vad annars har man det annars till liksom?) så jag fick ta cognac istället, blev helt okej ändå.
 
O.B.S. jag gjorde dem av torplyckor, schackrutor blir inte gamla hos mig
Men egentligen är det här för slabbiga bakverk för mig. När de väl var klara var jag ganska trött på dem. Kanske för att jag försökte göra dem medan jag hade hand om ABC (Albert, Bob och Caesar (svärmors hund)). Så efter en stund tröttnade jag, slängde in bollarna i frysen,gick hem med svärmors hund och sket i det hela fram tills Pyret somnat, då tog jag fram dem ur frysen och doppade dem i choklad.
 
Ni ser ju, fy fan.
Det är nog tur att jag inte jobbar med det här!
 
Här ligger de i rad efter rad. jag som bara ville ha några stycken.
 
Här är ett "recept" jag använt en gång tidigare. Det blev kanske inget lockande inlägg om arraksbollar och det finns nog saker som är bättre att köpa färdiga än att slabba ner köket med.
Sandra
2016-05-06 @ 07:11:15
URL: http://atilio.metromode.se

Åh, så gott! Jag har verkligen börjat baka mer hemma sen jag slutade äta gluten eftersom det enda som går att hitta på caféerna här är biskvier och efter ett tag så tröttnar en liksom lite på det :P Nu har jag ett helt lass kakor och bullar i frysen så jag kanske ska nalla ett gäng och göra en egen variant på dina arraksbollar för det + dammsugare är typ min bästa grej :D

Svar: Det var ju ändå en rätt trevlig bieffekt 😊 jo samma här. gillar idén också, kakornas pyttipanna liksom!
Nottin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0