I väntan på lusten att diska

Ska ta itu med diskberget, gå ut med soporna och packa. Sen ska jag sätta mig med en kopp choklad. Idag har varit en sådan dag då jag tagit tag i saker. Jag har sagt upp bredbandet, varit på seminarium, bokat tågbiljett, pimpat en byrå, kollat upp med nästa praktikplats när jag ska börja, bokat tvättid och lite sådant. Det är skönt med sådan dagar då man kan jobba undan saker.
 
Det där med bredbandet var roligt för jag blev påmind om att det skulle göras för att de ringde upp från bredbandsbolaget för att ringa och höra om det funkade bra med bredbandet. Killen på andra sidan tråden blev ganska paff när jag sa, tack det funkar bra men vad bra att du ringde för du påminde mig om att jag ska säga upp bredbandet, så fick jag numret till kundtjänst och 2 minuter senare var det klart. Stackars killen som ringde, där skulle han höra hur det gick och så tappade de en kund.
 
Jag har börjat med en bra sak, äta frukost. Just nu är jag väldigt förtjust i apelsinmarmelad. Gjorde egen för några veckor sedan men just nu äter jag ur en burk som min svärmor gjort. De smakar väldigt olika! Jag hade vanlijstång i min marmelad och det ska jag nog fortsätta med men hon hade stora bitar i sin och det är roligt att tugga på. det går på ett ut alltså. Jag undrar hur länge den här marmeladperioden håller i sig. När jag tröttnar så har jag svårt att äta frukost tills jag kommer på nästa favoritpålägg, eller gröt för den delen, det är också gott.
 
 
Här är en bild på den pimpade byrån. Hittade lite nya knoppar att sätta dit. Tänkte olja in den i linolja när jag flyttar hem den och kan vädra den utomhus några dagar. Men det Får bli då det. Nu är jag nöjd som det är.
 
 
Man kanske skulle ta tag i det där diskberget. Det valde jag att inte ta kort på. Diska och tänka på choklad blir det att göra nu. Hurra.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0