Praktiken

Har gjort min tredje dag på akuten. Ena stunden känns det som att, jo det här blir nog bra, i nästa stund så känner jag mig som värsta ägget. Det är intressant i alla fall. Det är ju lite mer omväxlande än mitt jobb den här sommaren (inte nödvändigtvis bättre eller sämre för det). Något mer händelserikt i alla fall.
 
Idag har jag tagit många venprover och det har gått bra. Mycket övning kvar innan det inte kommer kännas som värsta stora grejen men det går i alla fall.
 
Men jag har överlevt hitills och har till och med haft det bra. Det får vara allt för ikväll.

Glögg på balkongdörren (spillde)

Igår var jag på konsert. Lars Winnerbäck spelade på Grönan och det var härligt. Jag, syster och vän kom dit på eftermiddagen innan allt folk hade kommit. Vi hade åkband och syster lurade upp mig i karuseller jag inte hade åkt annars. Blir bara fegare och fegare för varje år. Sockervadd var dock lika gott som varje år. En glömmer liksom bort hur gott det är. Själva konserten var härlig, åtminstonde andra halvan då man kunde texterna nästan utantill. Det är något märkligt med att bröla ut texten som betytt så mycket för en och samtidigt se han som gjort den. Han som satt ord på den ångest jag haft. Där stod han, min förtrogne depparkompis jag aldrig träffat. Men Vidingsjö får ni klara utan mig.
 
Nu sitter jag här hemma och väntar på att gå till praktiken. Är minst sagt jättenervös.

Söndagstankar

I helgen var jag hemmavid. Katten hade fått tre små ungar (varav den minsta såg ut som en bulldog). På lördagen tog vi upp potatis ett par timmar. Sedan plockade jag svamp. På kvällen var vi iväg på födelsedagskalas. På söndagen sydde jag gardiner. En riktigt bra helg. Men nu när jag sitter här ensam i min lilla lägenhet så är det inte utan att det känns lite tomt. Min bok glömde jag hemma. Men det är okej, jag är påväg. Bara några månader så.
 
 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0