Istället för att springa i trappor

I helgen återupptäckte jag Settlers. Det var tur det. Har ju uppehållit mig med saker som kroppkakekokning, simning, svampplockning, syltning och inläggningar, scoutmöten, cafébesök och en massa annat men jag börjar känna att det inte riktigt intresserar mig längre. Frysen är full, kylen lika så, jag kan ändå inte lova upp mig på något inför hösten, svamparna växer för nära marken och simmandet gjorde mig allt för kissnödig.
 
Så nu är det dags att ta till dataspel i väntan på förlossning (eller om jag hinner hämta symaskinen först). Satan vad snabbt dagarna går! Spelade till kl 01 igår och spelade med lite avbrott i mellan kl 11 - 16 idag. Så om jag är lite långsam på att svara att det fortfarande inte fötts något barn så är det antagligen för att jag köper kor, bryter metall, bygger fiskrökerier och letar lämpliga platser att placera ut bikupor att ha till mjöd.
 
 
Men det är ett bra spel på så vis att lika lätt som jag fastnar i det, lika lätt kan jag släppa det. Mina känslor för Sims-spelen (och särskilt Sims 2 med expansioner) går lite djupare än vad Settlers någonsin gjort. Men det känns lite märkligt att jag nog inte kommer spela Sims 2 något mer, även om vi skaffar en dator som klarar av det så lär jag inte ha tiden till det. Det står liksom mellan sömnaden och Sims i så fall och då väljer jag ju hellre att sy faktiskt. Det är som det är och det är lite trist.
 
Nåja det blir nog bra. Ha en trevlig söndagskväll!
 
 
 
 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0