Istället för att springa i trappor

I helgen återupptäckte jag Settlers. Det var tur det. Har ju uppehållit mig med saker som kroppkakekokning, simning, svampplockning, syltning och inläggningar, scoutmöten, cafébesök och en massa annat men jag börjar känna att det inte riktigt intresserar mig längre. Frysen är full, kylen lika så, jag kan ändå inte lova upp mig på något inför hösten, svamparna växer för nära marken och simmandet gjorde mig allt för kissnödig.
 
Så nu är det dags att ta till dataspel i väntan på förlossning (eller om jag hinner hämta symaskinen först). Satan vad snabbt dagarna går! Spelade till kl 01 igår och spelade med lite avbrott i mellan kl 11 - 16 idag. Så om jag är lite långsam på att svara att det fortfarande inte fötts något barn så är det antagligen för att jag köper kor, bryter metall, bygger fiskrökerier och letar lämpliga platser att placera ut bikupor att ha till mjöd.
 
 
Men det är ett bra spel på så vis att lika lätt som jag fastnar i det, lika lätt kan jag släppa det. Mina känslor för Sims-spelen (och särskilt Sims 2 med expansioner) går lite djupare än vad Settlers någonsin gjort. Men det känns lite märkligt att jag nog inte kommer spela Sims 2 något mer, även om vi skaffar en dator som klarar av det så lär jag inte ha tiden till det. Det står liksom mellan sömnaden och Sims i så fall och då väljer jag ju hellre att sy faktiskt. Det är som det är och det är lite trist.
 
Nåja det blir nog bra. Ha en trevlig söndagskväll!
 
 
 
 

Det dröjer hundra år till julafton

Vad tiden går långsamt trots att man hittat på saker att göra! Sedan sist har jag simmat (eller gått fram och tillbaka i bassäng i en timme med kisspauser varje kvart), bakat, varit på scoutmöte, plockat svamp, haft tid hos barnmorskan, käkat bakelse på café och lite annat men ändå så släpar sig tiden långsamt framåt.
 
Fast igår hos barnmorskan fick vi en tid för (bedömning inför) igångsättning. Så nu har vi i värsta fall ett sistadatum om den inte väljer att komma ut av sig själv! Men det ligger så långt bort så jag idds inte tänka på det.
 
Dessutom har gravidhjärnan slagit till ordentligt. När jag skulle baka igår och stoppat in kakan i ugnen så hittade jag smöret i mikron. Så det var bara att börja om. Men det blev kaka ändå. En vanlig sockerkaka med lite nerrörd björnbärssylt i smeten och smält choklad som dekoration. Sen är det lite andra saker som blir konstiga där jag gått fram.
 
 
Men nu tänkte jag dammsuga övervåningen. Så fort det regnar så drar hunden in ofantliga mängder sand hur man än torkar av honom! Fast det är ju ingen större halkrisk här inne under vinterhalvåret så man kanske ska vara glad för det. Ha en trevlig fredag och en härlig helg!
 
 

Lite gnäll

Idag har tiden gått väldigt långsamt! En går som ett barn inför julafton med skillnaden att en inte vet om det är imorgon eller om två veckor! Men det är ju egentligen kort tid om en tänker på att en gått såhär i nio månader. 

Att symaskinen är på service gör inte saken bättre. Det är som vanligt, får alltid en massa idéer när maskinen är borta. 

Gjorde lite äppledricka idag. Ska blanda till lite när jag skrivit färdigt men det smakade bra medan jag kokte den. 


Det är väl ungefär det som varit sedan sist. Här är en bild på kattungemaffian. Skönt att se att de inte bara slåss! 


Ha det så bra! 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0