Möten

Idag var jag och min mor på loppisturné. Kom hem med lite småkrafs och bra-att-ha-saker. Vi träffade min gamla mellanstadielärare på ett av ställena. Är lite kluven vad gäller att träffa gamla lärare, lite kul kan det vara ibland men samtidigt ganska jobbigt. Men jag tror att det skulle varit jobbigare om jag varit en stökig elev. Eller om jag varit långtisarbetslös. Nu är det ju inte så känsligt när folk frågar vad jag pysslar med. Fast jag tycker att det är jobbigt ändå. Hatar egentligen när folk ställer en massa frågor, tycker  nästan bättre om att lyssna på andra. Är nog en ganska pratlat person ändå. Nåja, en minnesvärd lärare är det, Min Gamla Mellanstadielärare. Jag undrar hur det är att vara lärare och träffa sina gamla elever?
 
På tal om att träffa folk. Och på tal om att slippa prata och få lyssna. Tidigare i veckan så satt jag och käkade en hamburgare på centralen i väntan på mitt tåg. Då satt jag vid bordet bredvid en tant med ett tiotal kassar och väskor. Hon var lite pratsjuk så en hade inte mycket val än att sitta och lyssna. Hon hann dra halva livshistorien på de minuter jag satt där och hon hann fråga mig många gåner om hon fick ställa sina saker i min lägenhet eller låna den. Fick känslan av att hon inte hade något hem för hon pratade mycket om hur trevligt det var att åka Finlandsfärja med eget rum och dusch så man kunde passa på att duscha. I vilket fall så pratade jag med min bror om detta, döm min förvåning när det visar sig att han träffar henne på bussen till skolan ganska ofta, världen är allt bra liten.
 
Nej nu börjar det bli sent.
 
Bosse ligger i pappersinsamlingen och myser.
 
Randig vill skriva på tangentbordet.
 
Nej det är nog dags att knyta mig för nu börjar det bli svårt att skriva. Ha det så gott.
 
 

Ska bara, ska bara

 

Nu sitter en här igen i pyjamas och försöker plugga. Det går väl sådär får jag väl erkänna. Katterna är ute och Bobben snarkar JÄTTEHÖGT! I helgen fyller min sambo/ kille/ särbo år. Har tänkt baka lite tills dess. Han gillar ju kärleksmums och det vore så roligt att på söndag kunna plocka fram det, då skulle han bli glad. Gladar än han lär bli av sina presenter. Har tänkt ge honom ett underlakan, ett påslakan och ett par (det ska föreställa) pyjamasbyxor som jag själv knåpat ihop. Blir spännande att se om de passar honom, annars kan jag ta över dem för den enda modellen jag hade att gå efter var mig själv. Fint tyg var det i alla fall. En massa gröngulbruna hundar. Nåja det blir som det blir.

Idag ska jag och min mor och min bror åka på loppisturné. Det är några loppisar som är öppna samma tid samma dag och då gäller det att passa på. Nä om en skulle ta och plugga så en kan göra allt annat en tänkt göra.

 
Jag kanske är lite tantig men en kanske skulle ta hem lite tulpaner tills i helgen. Det var ju ungefär ett år sedan sist i alla fall...

Ännu en punkt på listan

Idag har jag haft självstudier hemma. Och om skolarbete hemifrån ska gå vägen så behöver jag en lista. Brukar ju göra listor till vad som helst (igår gjorde jag en lista på de räkningar jag skulle betala o.s.v.) så det var ju inget konstigt. Det som kändes märkligt var det att jag gjorde klart alla punkter innan kl 16. Då var ändå en av punkterna att att hämta ut teaterbiljetter på Stadsteatern vid Plattan.
  • Svara på gruppuppgift
  • läs igenom c-uppsats till imorgon
  • Skriv 7 frågor till c-uppsats på papper
  • Kopiera dagens lektion
  • tvätta
  • Gör avsnitt 1
  • inklusive frågor
  • Boka tåg
  • Gör lunch
  • hämta ut biljetterna
Känns fint. Det som känns ännu finare är att jag och min familj ska se Ömheten i februari! I övrigt så är jag faktiskt på dåligt humör. Fick veta att jag har omtenta på kursen Sjuksköterskans ledarskap. Inte jättekul. Det är samma vecka som vi har tenta i kursen Svårläkta sår. Samtidigt så ska en börja förbereda sig för att opponera på en uppsats men framför allt förbereda sig inför opponeringen av vår uppsats som är veckan efter tentorna. Usch nu fick jag ont i magen igen. Och då har jag inte ens funderat så mycket kring att läsa på inför praktikplatserna! Jag blir nog inte så rolig att umgås med från och med nu. Men jag har gjort en plan, en pluggplan för kommande veckor och då brukar det ju lösa sig.  
 
Nej nu får det vara färdigt för idag. Imorgon ska jag åka och vaccinera katterna. Tur för de små att de inte vet vad som väntar dem. Men det blir nog bra. Ha det så gott

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0