Snart semester

Nu är det bara tre pass till semestern! Och efter semestern har jag bara fem pass kvar så går jag hem! Ska bli så skönt! Bara nätter kvar. Skön tröst när man ska jobba inatt. 

Ska eventuellt skola in en tjej inatt men hon har jobbat några år i en annan stad och när jag träffade henne i veckan så verkade vi ha liknande uppfattning om det mesta som dök upp på jobbet så det blir nog bra. Har skolat in en annan kollega som jag har lite svårare med. Men det är dumt att jämföra för hen är nyexad. 

Fast jag blir mer och mer glad att jag gjorde mig besväret att gå på just den skolan jag gjorde och flyttade till Stockholm. Fick mycket praktik och på bra ställen. Kände mig mer förberedd än många av de nyexade jag träffat härifrån. Men vissa saker kan de långt mycket bättre än jag (och en hel del är ju individuellt)! Trots det är jag glad att det blev som det blev för mig.

I helgen var jag med mina föräldraroch deras vänner, en kompis och hennes föräldrar till Oxelösund och Nyköping. Vi var både på Femörefortet och på Nyköpings Gästabud. En bra dag men jag var trött i ryggen och fick rätt ont. Var nog tyngre än jag trodde att jobba dag och sy lite intensivt. Men det funkar med Alvedon och värmekudde. Och på jobbet är mina kollegor mycket förstående. Inte så svårt nu när magen putar rätt mycket.

Så idag var jag bara en kort sväng på marknaden, hälsade på de gamla vanliga, fikade och åkte hem. Så nu ligger jag i sängen och vilar.Vaknade vid 10:30 idag efter att vi på sennatten hämtat min sambos bror och dennes flickvän borta i Vadstena efter en fest.

Just ja. Så här ser Adrians kattunge ut. Ha en bra dag. 

Nästan som ny på jobbet

Jobbat dag i veckan. Två kvällar och dag igår. Igår somnade jag vid nio på kvällen, eller rättare sagt somnade i soffan redan vid åtta men lade mig i sängen klockan nio! Fast då hade vi ju lämnat 240:n på lagning i Söderköping och käkat glass vid kanalen. Vi parkerade oss på en bänk och tänkte kolla på båtarna och kaninerna efter att vi käkat men vi ville bara hem så det blev inget mer. 

Vet inte riktigt om jag hade en superkörig dag för att det var körigt eller för att jag är ovan?! Var nog en blandning av båda. Men nu är det bara ett kvällspass och ett dagpass kvar så är det helg. Sen har jag gjort årets sista dagpass. Så det blir nog bra hur eller hur! Dessutom har jag bestämt att det ska vara lugnt ikväll. Ha en bra dag! 

Svarta Lejonet

Fick tillslut till lite bilder på nyfriserade hunden. Fast det var svårt att få med spikklubban i bild. 

Idag ska jag jobba kväll. Känns lite nervöst men rätt bra ändå. Jobbar kväll imorgon också och då blir det inte lika jobbigt. Kan liksom släppa jobbet när jag går hem. Dessutom får man chans att lyssna på både Tankar för Dagen och Sommar. En bra hinner man nämligen till bilen innan Tankar för Dagen är slut! 

Har försökt gå upp samtidigt som min sambo (05:30) och insåg att det har jag knappt gjort på ett halvår. Så jag fulsov lite i soffan sedan han åkt. Sen masade jag och lejonet ut och därefter har jag ägnat mig åt en av mina favoritsysselsättningar, sy och lyssna på radiodokumentär. 

Här kommer bilder på lejonet, snart sätter jag mig i bilen och lyssnar på SommarSpringer så katter och grus yr! Eller våra katter yr inte. Det krävs mer än så för att skrämma dem ( typ svärmors hund).


Numer hör man när Bob är glad. Då hör man dunkandet från svansen som slår i väggarna! 

Ha en bra dag! 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0