Helg och VAB

Vilken härlig helg! Syrran var här med sin knodd och vi åkte på riddarspel och firade mors dag. Här är lite vad som hänt i helgen. Puttade igång en bil åt en tant och käkade brända mandlar, hejade på bagarriddaren, trängdes med barnvagn på marknad, stod i kö för mat men slapp vänta så länge för farfar hade råkat tränga sig och blev tvingad att handla men tyckte inte om det så jag käkade upp det åt honom (vi fick pommes och korv hos mina föräldrar så det gick inte nöd på honom), gosade med både min och min systers bebis, bakade och åt Budapestbakelse, plockade liljekonvaljer åt min mor på mors dag, fick en skiva till bilen i morsdagspresent. 
 
En av alla gotländska riddare.
 
Trivdes som fisken i vattnet på tornerspel.
 
Kusinträff 
 
Måndagen var värre. Pyret vaknade med feber och min sambo kom hem på eftermiddagen med magsjuka. Så igår och idag har gått i ett. Pyret mår bättre och leker, äter och dricker skapligt (igår ammade han konstant därav VAB idag) men är fortfarande lite febrig och min sambo har fått behålla maten hela dagen så imorgon ska jag till jobbet. Men det känns inte kul alls att lämna dem. Men de vet ju hur de får tag i mig. 
 
Det går att klämma in lite bus fast man har feber
 
Nej ni får ha det så bra så hörs vi! 

Östersund

Så sitter jag på tåget hem. Har haft en bra helg i Östersund. Hälsade på lite vänner och vi var på Jamtli och såg den Danske Bonden prata om självhushållning. Så har jag testat lite nya saker. Bland annat att gå på toalett med bebis i famnen, premiären skedde på en tågtoalett. Gick över förväntan. 

Just nu sover Pyret, somnade efter en lång stund i bärselen där jag växlade mellan de fem sånger jag kunde komma ihåg, när jag var nästan färdig kom en ur personalen och fixade dörren in till kupén som fram tills dess inte gått att stänga... 


En bebis som gungar till sömns. 

Ha det så fint! 

Livstecken

Det blev kanske lite tyst här. Men nu har jag nyss vaknat och lagt mig i barnrummet för att pilla på mobilen en stund. Helgen var bra. Sen kom det lite jobb. Och kanske mitt livs värsta arbetspass någonsin. 

Det var så mycket att göra och så många vårdtunga patienter och miljarders olika intravenösa antibiotikor. Vi bara sprang och sprang. Vi åt inte och gick inte på toaletten, drack tre muggar vatten, det var allt mellan två och tio. Igår var det bättre, men jag är inte superpigg på att jobba nästa vecka. 

Men det får gå. Behöver inte längre pumpa ur brösten när jag är på jobbet, men vi får se efter helgen. Jag och Pyret ska till Östersund så det blir nog roligt. Förra gången jag var där var jag visst gravid men då visste jag inte om det. 


Nej nu får ni ha det så bra. Vi hörs! 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0