Lugn morgon

Ledig idag. Har förutom en lite simtur ikväll inget planerat. Skönt! Nu ska jag äta frukost i lugn och ro. så får vi se hur dagen tar sig. Det kliar ganska mycket i syfingrarna.
 
Det är konstigt med knappar, jag har rätt många olika men väldigt svårt att göra av med dem. Syr tydligen inga knappgrejer. Förr sydde jag lite skjortor men det kräver en del tålamod som jag inte haft på ett tag. Dessutom är det som att ju finare knapp desto snävare användningsområde dessutom!
 
 
Imorgon blir jag nattsuddare. Å ena sidan skönt å andra sidan jobbigt. Det är jobbigt att bli dagpersonal igen. En helt annat tempo + studenter. Så det tar någon vecka att komma till ro med det. Fast nu är det bara för en natt så det blir nog bra.
 
Nej frukost var det!
 

Stockholm Mens

I helgen var jag tillbaks i Stockholm. Fika, symässa och någon dansshow. Jag tror jag behövde en sådan helg. Insåg att jag saknat Stockholm, mycket! Alla som går där, staden, ljuden, ljusen, tunnelbanan, DN, tygerna, skolan, DS, sitta på Café och allt det där som inte är hemma. Samtidigt känner jag att jag hör hemma där jag bor nu. Det var min helg det.
 
Nu till en sak jag gått och funderat på. Jag tror det skämtas för lite om mens! Tänk hur många ordvitsar, så mycket situationskomik, dubbelbottnade skämt och annat fantastiskt alla missat för att man inte skämtar om mens! Jag och min syster och jag och min sambo skämtar om det här men jag hör det sällan utanför familjekretsen. Det är lite synd för mens har verkligen humorpotential! Det visade ju "Kvinnor ritar bara serier om Mens" om inte annat.
 
Igår satt vi i bilen och jag drog något mensskämt, min sambo rös men råkade samtidigt komma på en ordvits och det bara fortsatte och fortsatte tills vi båda satt och rös och garvade. Det är ju lite roligt att män och mens låter så lika. Sex men mäns liksom. Det är bara sorgligt att det ska vara så privat. Att det ska vara en hemlighet när man har det. Att det ska vara "den där veckan", "tiden i månaden", "lingonveckan" och inte rätt och slätt mens när man pratar men andra och framför allt killar. Jag gör så men jag önskar att jag vore modigare. Jag tror vi måste prata mer om mens.

Ledig dag

Igår när jag vaknade var det med den jag-är-23-år-och-förfallet-har-börjat-känslan. Jag lassade in träningsväskan i bilen, inte för att jag trodde det skulle bli av men skulle undret hända så är jag redo och det är ju bra om den ligger där, till en annan dag. Men jag var fan träningssugen när jobbet var slut. Hur fan hände det? Hur kan det komma sig att jordens stelaste och lataste människa plötsligt blivit beroende av att stå och svettas och vifta i otakt med armar och ben tillsammans med en massa främlingar (som om de varit lite mer stressade med familjebildning) skulle kunnat vara mina far- och morföräldrar!? Nåja nu ska jag inte prata mer om det för jag kanske tröttnar. Men jag är lite förvånad!
 
Idag är jag äntligen ledig. Igår satt jag och min sambo vid matbordet och sa någonting om att inte så konstigt att han är trött, han har ju jobbat 7 dagar i sträck. Hade jag med, fast jag fick sova hemma i helgen...
 
Somnade i soffan när vi kollade på New Girl, gick upp och somnade och sov till halv nio idag.
 
Idag ska jag bara göra roliga saker. Ingen städning, inget jobbigt, bara förbereda inför helgen då jag ska till Stockholm.
 
Här är lite bilder från Oktober för två år sen. De har allt blivit stora mina småkatter!
Randig
 
Bosse
 
 

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0