Nattsuddaren

Så sitter jag här framför Natt-TV igen. Just nu är det Brottskod Försvunnen som jag följer. Har pumpat ur lite mjölk, börjar få in snitsen igen. Hade lite panik häromveckan när jag knappt fick ut något alls, och jag som börjar jobba på måndag. Men nu så! 

Just nu kryper Pyret i cirklar och ibland går det framåt. Blir så imponerad! Ibland har jag svårt att fatta att nästan alla går igenom det här, mitt barn är ju ett mirakel men alla man möter på gatan och sitter i bilkö med är ju någons mirakel.  


Nej nu ska jag ta helg och korka upp Colan och käka lite dillchips!  

Inspirationsnedslag

En gång beställde jag lite tyger som var på rea. Så det blev en del tyger som jag inte hade någon direkt plan för, de var bara fina. När paketet väl kommit och jag skulle vika in tygerna i skåpet så blev jag sittandes med det här tyget i knät.
 
Vad tänker ni när ni ser tyget?
 
Framför mig såg jag en bebis med solhatt och tjocka små bebisarmar som stack ut från ett linne i det där tyget, så luktade det solkräm också.
 
Jag har nog aldrig känt så stark inspiration förut. Det tråkiga var att det hände hösten 2013 så jag har ju haft lite väl lång tid på mig att fundera ut hur jag ska sy linnet. Så lång tid att det blev en body men det är ju inte så petigt.
 
Nu är det ju ingen sommarvärme än men lite bebisarm i linne kan man få se inne
 
Har ni drabbats av att ni vet precis vad ni ska skapa men inte haft någon anledning att göra den saken just då?

Arraksbollar (igen)

Hade en massa småkakor över som inte blev bra. Så förra veckan gjorde jag arraksbollar av dem. Borde kanske googlat på ett bra recept men jag hävde i vad jag hittade. Hade ingen arraksessens kvar hemma (trodde jag hade kvar från förra gången, vad annars har man det annars till liksom?) så jag fick ta cognac istället, blev helt okej ändå.
 
O.B.S. jag gjorde dem av torplyckor, schackrutor blir inte gamla hos mig
Men egentligen är det här för slabbiga bakverk för mig. När de väl var klara var jag ganska trött på dem. Kanske för att jag försökte göra dem medan jag hade hand om ABC (Albert, Bob och Caesar (svärmors hund)). Så efter en stund tröttnade jag, slängde in bollarna i frysen,gick hem med svärmors hund och sket i det hela fram tills Pyret somnat, då tog jag fram dem ur frysen och doppade dem i choklad.
 
Ni ser ju, fy fan.
Det är nog tur att jag inte jobbar med det här!
 
Här ligger de i rad efter rad. jag som bara ville ha några stycken.
 
Här är ett "recept" jag använt en gång tidigare. Det blev kanske inget lockande inlägg om arraksbollar och det finns nog saker som är bättre att köpa färdiga än att slabba ner köket med.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0