lediga dagar

Humöret är som vädret. Solsken och regn. Är på både bra och dåligt humör på samma gång. Ska vara ledig idag och imorgon och det är väldigt skönt. Förutom städning är inget planerat så det är bra. Tänkte skriva att jag bara ska vara, men det lät för mycket som Morran. Fast det är nog planen. Kanske ska cykla lite om vädret är skapligt. 

Har försökt sy lite, har fått ordning på overlocken men det blir ändå inte som jag tänkt så det händer inte så mycket. 

I söndags gjorde jag och min bror kroppkakor. Hade längtat i flera veckor. Är som mest sugen på mat kl 04-05 på morgonen. Då brukar jag och en av mina kollegor drömma om mat som mormor lagar. Raggmunk, kroppkakor, pannbiffar, vinbärsgele, pannkakor och sådant. Så det var riktigt gott med kroppkakor tillslut. Vi lagade i våra föräldrars kök så det var lite trångt men nu har vi lite rutin så det gick bra ändå. Fast godast är kroppkakor nästan idag när jag ska steka upp de som är kvar. 


Så nu ska jag fortsätta ta det lugnt och titta på tv innan maten. 

Lördagsmorgon

Skönt med ledig helg! Lite svårt att vända tillbaka dygnet men nu är jag vaken. Hunden väckte mig före väckarklockan idag, händer aldrig annars. Orolig mage. Det är få saker som sätter fart på den hunden före lunch i vanliga fall. Hade ändå tänkt gå upp kring då och göra god frukost och lyssna på bokradion. Fast nu när jag väl är vaken så är jag mätt från igår. Blir nog ingen äggröra om man säger så. Så jag sitter och försöker bli sugen på leverpastejmacka, den nya standarden. 

Idag ska jag möta upp med en kompis och fira hennes nya körkort. Håller solen i sig så blir det väl äntligen en tur till Bosses Glassbar! 

Hemma har fönstren äntligen kommit på plats efter två månaders mer eller mindre intensivt arbete. Saknas lite foder och lister men sen är det dags för mig att tapetsera igen. Tänkte försöka gå över gästrummet när jag ändå håller på men vi får se vad det blir. Bilder tar vi när det börjar bli klart. Blir en bild på Hob som gonar sig i solvarmt gräsklipp istället. 


Nej nu ska jag ta och prata med brödrosten. Ha en bra dag. 

Bra dagar

Helgen var rätt tuff. Jobbade med en ganska intensiv person och när måndag morgon väl kom var jag helt slutkörd. Då var det dags att träffa tandhygienisten. Först kom en tjej och frågade lite och röntgade tänderna. Blyförklädet vid röntgen gjorde mig ännu sömnigare och när jag väntade på själva tandhygienisten nickade jag till flera gånger. Var ganska avslappnad i alla fall! Väl hemma hade sambon hittat täckning och var på prathumör. Så jag kom i säng efter tio någon gång. 

Väl vaken hann jag precis städa bilen innan det var dags att dra till stan för att gå på middag med några kollegor. Riktigt god mat och jättetrevlig kväll! Och tur ute i tassemarkerna på vägen hem.  

Idag var jag ledig så jag träffade en kompis på stan. Sen afterwork med kollegorna. Imorgon jobbar jag men jag tror inte jag gör så mycket på dagen. Lär nog behöva vila lite. 

Just nu längtar jag mest efter sommaren och värmen. Men än blommar tulpanerna! 


Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0