Helgplaner

Livet kom emellan många saker jag tänkt. Tänkte jag skulle städa köket men inte kan jag gå där och slamra och bullra när Hobs ligister ligger där och piper. Tordes knappt starta diskmaskinen (känner mig som en skurk). Så jag går här på övervåningen och röjer. Börjar bli trött på allt stök.
 
Ute står Dahliorna och slokar för jag glömde ta in dem innan frosten tog dem. Men vad gör det när man har kattungar i köket. Fast jag känner mig otålig. Inte är det några ligister nu inte. De bara piper och klänger på varandra. Jag vill ju leka med dem! vifta med små snören och gosa med dem i soffan. Sa jag att de piper också. En av kattungarna pep inte så mycket. Blev så rädd när jag höll i den, tänkte att den där lever inte länge till. Den är så liten och verkar så trött. Men den växer kanske till sig. Skäms lite för att jag är så glad över att just den grå-vit-fläckiga verkar stor och pigg istället. Men jag vet ju att i slutändan kommer alla som överlever bli mina älsklingar, oavsett färg.
 
Ska jobba kväll idag. Skulle egentligen varit ledig men jag blir ledig imorgon istället. Funkar det också. Så idag är planen att stöka runt lite här hemma så det blir beboeligt. Imorgon kommer nog delar av min familj förbi. Fast jag vill nog till Sockna. Skulle vara någon marknad där.  
 
Nej nu får jag nog sätta fart.

När sambon är borta ynglar katten av sig under bordet!

Eller under vedspisen i ett hål för ved som jag bäddade om till kattbo.Igår släppte jag in katten men inte trodde jag att de skulle komma så snabbt. Förra gången var hon inne en månad och vi var urtrötta på varandra.
 
I morse när jag kom ner i köket trodde jag kattaset hade kissat ner och bajsat på handuken jag bäddat med. Men när jag tittade närmre visade sig kisset vara blod och skithögen rörde på sig, och pep! Hunden åkte ur köket fortare än kvickt! Och jag försökte låta bli att hoppa runt. Ville inte störa henne så jag höll mig så tyst som möjligt och så lite i köket som möjligt. Fyllde på med lite mat så åkte jag till jobbet.
 
Tur att det var en körig dag på jobbet idag för annars hade jag dött av förväntan!
 
På väg hem från jobbet tog allt tid! Behövde handla kattmat till Hob (tänkte hon kunde behöva något mer stärkande mat än torrfodret) och tanka. När ajg väl tagit mig ur stan över en timme efter att jag gått från jobbet så var vägen fylld med traktorer som stod ivägen. Allt går söligt när man har bråttom.
 

Som vanligt

Ibland händer det inte så mycket att skriva om. Livet lunkar på. Blev gräsänka för en vecka till, fast egentligen har jag varit det sedan GTA 5 kom ut. Jobbet går som vanligt. Hemma är det stökigt och smutsig men jag har rensat ur bilen i alla fall. Ikväll är första kvällen jag eldar. Har ordnat en hörna i köket för Hob att få sina kattungar i men vi får se hur det går. Annars är det inte mycket som händer.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0