Nyårsplaner

Så är det bara några timmar kvar på året. Jag som tyckte att det nyss börjat. Har inte hänt så mycket nytt i år förutom att jag hade mitt livs första semester. 

Har funderat lite på vad jag vill nästa år. Vissa år har jag tyckt att nyårslöften är fåniga. Varför ska man lova en massa skit som man kommer ha glömt bort innan september? Fast i år har jag faktiskt lite nyårslöften som jag tror jag kan hålla. 
1: Att få in snitsen med tryckknappar. 
Ett roligt mål som det liksom kliar i fingrarna att sätta igång med. 

2: Att fortsätta träna på Friskis & Svettis. 
Också ett roligt mål som känns hanterbart. 

3: Att träna mig svettig två dagar i veckan. 
Det svåraste målet. Särskilt när jag jobbar natt. Men ett vettigt mål tycker jag. 

Sen har en ju lite fler planer för året men mycket ligger fortfarande i sin linda. Det ska bli lite spännande att se hur året blir. Men jag hoppas det blir mycket tid att ligga på soffan med katt på magen för det är ju då en mår som bäst. 


Idag har vi lite vänner som kommer över. Min sambo och vännerna är ute och skjuter lerduvor och jag ligger på soffan. Har bakat lite baguetter, de jäste medan jag sov. Nu är jag lite seg men det är ganska skönt. Snön är på väg att töa bort men den blir nog kvar tills nästa år. 

Hoppas ni får ett gott nytt år! Det ska jag ha!

julfirande

Så har julen varit. Det var rätt lugnt och avslappnat i år. Granen blev lite bred men det blev i alla fall en gran. 


 Det har inte varit så mycket julmat och bara en tur till småland, annars har vi varit inom hemkommunen. Skönt. Alla har dessutom hållit sams eller åtminstone god min när vi träffats och det har gjort mycket för stämningen. Bob fick ett ben i julklapp. 

Han upptäckte inte det förrän vi gav honom det på morgonen. Randig har varit lite mer nyfiken på paketen och redan öppnat några stycken. Han fick ingen julklapp för egen del, han fick leka med omslagspapprena och presentsnörena istället.

 

Idag ska vi på bio. Imorgon börjar vardagen igen men jag är ledig över nyår och det är mina sista nätter på en tid så det blir nog helt okej. Nu får ni ha det så bra. 

Snart Jul

Det är banne mig inte lätt att vrida dygnet rätt efter en lång nattperiod! Är ledig en vecka sedan jobbar jag tre nätter och efter det blir jag dagmänniska igen. Ska bli skönt! När jag är ledig vaknar jag runt 4 på morgonen och jag har ofta mardrömmar, så det är nog dags att komma in i rätt dygnsrytm. Tänkte jag och nu är klockan 2 medan jag är klarvaken. Har sågat ner en gran, julstökat lite slarvigt och slagit in de sista paketen. Så förutom skinkan är vi rätt klara. Vi ska ju i alla fall inte vara hemma i jul så en behöver ju inte schåsa upp det så mycket. Här kommer i alla fall ingen snö. Och nu måste jag masa mig i säng. En bild från i november.  

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0