Underhållning hög nivå

 
I Söndags fick jag tillbaka min dataelsladd (eller vad det nu heter). Så sedan dess har jag spelat The Sims 3. Fortfarande har jag en gnagande känsla av att tvåan var roligare men nu är det trean jag har på datorn och så är det. Kom på att man kan ju ta lite kort i spelet och man kan ju lägga upp dem här! 
 
Den sim jag spelar med nu, Gredelina (alla anda namn var liksom redan använda) bor i en vagn vid en tjärn på ett berg. Där går det ibland förbi hjortar.
 
 
Vagnen har jag själv byggt. Det tråkiga var att hjulen man kunde fästa på väggar inte gick att fästa på grunden så jag fick slänga fyra hjul bredvid "vagnen" och låtsas att de trillat av eftersom vagnen är så sliten. Det är också anledningen till att det ligger en massa mattor på golvet, det är så dragit på golvet (i min fantasi alltså). När jag byggde skiten så började jag med att ställa ut möblerna och bygga in dem. allt för att kunna slimma vagnen så mycket som möjligt. Den är bara tre rutor bred!
 
Min sim ville ha ett barn men det fick inte plats så barnet får bo hos din pappa.
 
Vad som däremot får plats på tomten är hästar! Min sim har tre stycken. En har hon tämjt själv och den heter Vildhäst. (stylade om den lite efter att min sim adopterat den!)
 
Detta är vad jag pysslat med.

Boktankar

Ibland när jag läst en bra bok så tänker jag att den här boken borde alla få chansen att läsa. Alla behöver läsa den här boken. Jag skulle vilja dela ut ett exemplar till varje person, så bra är boken. Det borde vara obligatorisk kurslitteratur för det som står i boken är så pass viktigt. Alltså tankarna skiftar lite beroende på vilken bok det gäller. men hur som helst så kommer alltid den sura tanken att det knappt är någon som skulle läsa boken i alla fall. Godnatt jord som jag tycker så mycket om är det så med, den enda jag känner som läst den förutom min pappa är min killes mormor. Det är så surt för då har man ingen att diskutera boken med. Här kommer en lista på böcker jag tycker är läsvärda:
 1. Godnatt jord av Ivar Lo
 2. Maria ensam av Sven delblanc
 3. Invandrar/ -utvandrarserien av Vilhelm Moberg
 4. Den sömnlöse av Vilhelm Moberg
 5. Rasken av Vilhelm Moberg
 6. En Bön för Owen Meany av John Irving
 7. Det mesta med Marian Keyes
 8. Pettson och findus eller egentligen allt av Sven Nordquist
 9. Garp av John Irving
 10. Ciderhusreglerna av John Irving
 11. Min Michael av Amos Oz
 12. Allt annat av Amos Oz
 13. Men särskilt Hur man botar en fanatiker av Amos Oz
 14. Giftkokerskan av Arto Paasilinna
 15. Okänd Soldat av Väinö Linna
 16. På Västfronten Intet Nytt av Erich Maria Remarque
 17. Mor gifter sig av Moa Martinsson
 18. Pubertet av Ivar Lo
 19. Doktor Glas av Hjalmar Söderberg
 20. Gregorius av Bengt Ohlsson
 21. Mordets Praktik av Kerstin Ekman (De tre sista bör läsas i den ordningen. De hör ihop.)
 
Det är dessa böcker jag brukar önska att resten av min bekanstskapskrest läste (har säkert glömt några). En del blir ju faktiskt lästa fast inte så många som jag önskar. Men man kan ju inte få allt här i världen. Är det några böcker ni önskar att andra ska upptäcka?

Framsteg

Det är lite pinsamt att erkänna det men jag är verkligen jättestolt över att ha klarat att köra mellan Ljunsbro och Tornby. Hurra nu är jag på samma nivå i bilkörandet som när jag var nitton.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0