Liten miss där

Har tänkt skriva en massa men ibland blir jag avbruten och sedan glömmer jag bort. Igår var lite surt. Kom till jobbet redo för att jobba natt, bara för att komma på att det är idag jag ska jobba, och imorgon. Mitt över mitt födelsedagskalas alltså. Men det får gå. Får väl vara lite slö och köra med mina gäster istället. Så nu har jag lärt mig att inte läsa mejl mitt i natten...
 
Nu ska jag slöa i väntan på detta.

Tankar en sovmorgon

Vaknade för sent idag. För en kvart sedan. Dagen känns helt förstörd. Det är ingen mening med att sätta igång med någonting när det är så här sent på dagen. Hur hände det här? När började jag hata sovmorgonar?
 
Nåja det sitter ju bara i mitt huvud. Jag har all tid i världen. Nu ska jag slänga ut Bosse som sambon släppt in. Randig får vara inne men inte Bosse för Bosse är inte rumsren. Han försöker inte ens. Han har blivit utekatt. Mer vill ni inte veta.
 
Snart kommer ju advent och det har jag väntat på länge nu. Jag gillar att ta fram julsakerna, Börja baka lussekatter och äta tjocka pepparkakor. Börja tända ljus och försöka torka mossa till adventsljusstaken. Min sambo är inte riktigt lika engagerad men då blir det mer engagemang kvar till mig! Mer julpynt åt folket!
 
Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Det behöver jag! Ska inte sitta här vid datorn och smyga i mig godis.

Så här en vanlig dag

Vad uggigt och kallt det blivit. jobbar kväll ikväll och min sambo kommer vara på scouterna ikväll så jag funderar på om en ska elda eller om det är meningslöst. Vi får väl se vad jag säger efter en morgonpromenad med Bobben. Igår såg jag på Det Okända på tv. Höll mig tätt intill min sambo efter det. Ska inte titta på sådana dumheter. Jobbar helgen så hela veckan känns förstörd. Nåja det blir nog bra ändå. Idag ska jag småfixa lite.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0