Skönt att få ge upp

Ibland får man ge upp. Kvällen innan vi drog till min syster höll jag på med en kofta till hennes barn. Klockan närmade sig midnatt. Jag var trött, stressad och sur. Jag och sambon hade grälat om vällingens vara eller inte vara. Gnällt på varandra och googlat skillnader i näringsvärde mellan välling och Karlssons Fyrkant. Vi hade resfeber med andra ord. 

Så stack jag mig på en av tryckknapparna. Jag hade valt en fin med en bulle på men de är ett helvete att få dit. Och små stick. De blöder ju alltid mer än vad man tror och såklart på det vita. 

Ser ni skiten? 

Så jag gav upp. Nu får koftjäveln ligga tills jag idds ta upp arbetet igen. Skönt på något vis. 

Paddfodral

Sydde ett paddfodral till min svägerska. Sydde ett för snart ett år sedan insåg jag när jag skulle skicka en bild på messenger till henne. Senaste meddelandena där rörde att förra fodralet var färdigt. 
 
Det fodralet försvann under en Australienresa så nu fick jag sy ett till. Drog mig lite inför det eftersom jag inte gillade tygvalet riktigt. Varken kombon eller att kotyget är i lin. Det sprack lite i en söm precis som väntat. Då hade jag ändå strukit på ett tjockt mellanlägg. Men det var ändå roligt att sy när jag väl börjat. 
 
Det är kul att sy något som folk fått välja själv
Så här blev det. Gillar verkligen tryckknappen. Den passade faktiskt riktigt bra tycker jag. 
 
Det känns som att jag aldrig syr åt mitt eget barn längre! Nåja ha det så bra så länge.
 

Test

Måste vara sist i världen med att uppdatera bloggappen. Nu ångrar jag bara att jag inte väntade ett tag till. Kan bara redigera inlägg på datorn och hela mitt bloggande bygger på att jag skriver en massa inlägg när jag får idéer, sparar dem och skriver klart dem när de ska publiceras, ska jag sätta mig vid datorn varje gång något ska skrivas klart så blir det lite motigare för det mesta skrivandet sker utomhus när Pyret somnat i vagnen. Så nu vet ni hur jag jobbar, eller har jobbat.

En bild från en av mina skrivarhörnor

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0