Den lille, den lille har fått vingar

Så sitter jag här. Kvällen innan första dagen på jobbet. Känns sådär. Det blir faktiskt riktigt jobbigt att lämna min avdelning. Jag har ju varit där hur länge som helst. Har märkt det när jag är på praktik att ibland känner man sig som hela avdelningen lilla barn.
 
Fast inte som att man vore ett litet barn som inte kan något. Mer som att man har en hel avdelning med vårdpersonal som hejar på mig och vill att det ska gå bra för mig. Som visar hur jag ska göra saker och hjälper mig om något är svårt, som säger att jag är bra fast jag inte själv tror det, som är nyfikna på vad jag ska göra nu. Som ser till att jag har det bra.
 
Men det kommer ju bli bra på nästa avdelning också. En måste bara ha lite tålamod.

Som en torsdagskväll

Längtar. Efter. symaskinen.
 
Det kliar verkligen i fingrarna! Kan knappt sitta stilla. Har en massa saker jag vill fortsätta med och sätta igång med och så sitter jag fast här utan symaskin. Försöker hålla mig ifrån att surfa runt på sybloggar, det brukar bara spä på skaparlustan. Det är farligt att gå runt med det här suget att sy men inte ha tillgång till symaskin. Det får mig att besöka ställen där man kan köpa tyg och så går jag därifrån med tung väska och fjäderlätt plånbok och mobilen i pant. Nåja, imorgon far jag ju hem så jag överlever nog.
 
Idag var jag som sagt på endoskopin och var med både vid gastroskopier och koloskopier. Det var väldigt spännande och intressant. Men jag skulle inte vilja jobba med det tror jag. Det blir lite mycket löpande band över det hela. För tillfället vill jag jobba på avdelning. Men det verkar vara ett intressant jobb ändå.
 
Märkligt nog har jag inte börjat oroa mig inför jobbet på fredag. Men jag lär väl ha ångest som inte är av denna världen på fredag. I vanlig ordning inför alla nya ställen jag kommit till. Men det känns ändå hoppfullt. Det får gå.
 
Ha en fin kväll, det ska jag.

Äntligen städat

Igår städade jag ur lägenheten. Det var nog nyttigt för efter det så blev jag ganska trött på den. Det tog flera timmar! För min lilla låda! Hittade skräp från förra hyresgästen under diskbänken och locket till soptunnan. Men nu är det klart i alla fall!
 
Idag ska jag till kirugmottagningen och vara med på gastroskopier och lite sådant. Ska bli jättespännande! Har ju skickat iväg många på det de senaste månaderna och då vill man ju se vad de går igenom. Imorgon har jag slutbedömning på praktiken, sedan far jag hem och i övermorgon går jag min första dag på jobbet. Känns stort på något vis. Har fjärilar i magen dagarna i ända.
 
Nu tänkte jag äta frukost.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0