Vad jag hjort

Usch tröttheten sitter i sedan i söndags men ikväll ska jag jobba. Det blir nog bra. En brukar ju piggna till när en kommer dit. Här hemma har jag inte fått något gjort. Gått några promenader med hunden är nog det arbetsamaste som jag gjort. Så nu har jag vilat i alla fall. 

I helgen ska vi ha kalas. Min sambo och en kompis slår ihop sina kalas och firar 50 år! Det ska faktiskt bli roligt. Brukar inte tycka att kalas och fester är särskilt roligt men jag tror det blir kul den här gången. 

Igår mötte jag några hungriga hjortar. Jag ropade på dem flera gånger så de skulle sticka innan Bob fick syn på dem men de lyssnade inte. Så jag tänkte se hur nära jag kunde komma. Hjortarna har med åren blivit ganska katiga. De flyr inte om de inte måste. Det är ganska många gånger senaste året som vi stått och glott på varandra. Men tillslut brukar de vända och man hör nästan sucken. 

Ha en finfin dag idag. 

Enten eller är färdigt för mig!

Jag gjorde jag det!! Jag bokade biljetten! Den 17 mars åker jag till Australien! Kan ni fatta? Det gör inte jag iallafall. 

Får alltid sådan ångest över att prata om saker innan det är spikat. Känner mig som mycket prat och lite verkstad. Men nu är det bokat. Har bläddrat lite mer i guideboken och nu var den mer intressant! Nu gäller det ju mig på riktigt. 

Nu till en annan sak. I helgen hittade jag en gungstol. Katten blev nöjd. Lustigt nog tänkte jag faktiskt att det såg ut som en kattstol när jag såg den. 


Ha en bra dag. 

Dålig dag

Igår började inte bra. Jag drömde att jag kräktes. Sedan vaknade jag av att jag mådde illa och hann bara till köket. Resten av dagen fortsatte i samma stil. Vid ett tillfälle satt jag på toaletten med hinken i hand ifall att. Så jag låg i soffan nästan hela dagen.

Har nog inte varit magsjuk på 15 år tror jag! Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och hoppas att dagen idag ska bli bättre!

Det knäppaste är att jag har dåligt samvete för att jag är hemma från jobbet idag. Ska man ha dåligt samvete när man sprungit på toaletten hela dagen och det enda man fått behålla igår var en mugg nyponsoppa och tre klunkar vatten?! 

Nåja idag blir bättre hoppas jag. Hoppas eran dag blir bättre. Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0