Vad jag vill

Jag är lat idag. Äter godis fast det bara är tisdag, tappar godis på golvet men jag vägrar plocka upp, borde ut och springa men jag idds inte, har slängt av mig min sportbh för att inte få finnar men orkar inte ta på mig någon ny, skulle kanske slänga lite överblivna sängkläder i tvätten och plocka i ordning men det tänker jag inte göra, vill duscha men det är ju ingen idé om jag ska ut och springa. Allt jag gör är att ligga på sängen och glo medan jag lyssnar på radio. Nu har jag visserligen skakat liv i mig och sitter vid datorn men hur jag ska få till kvällsmat och matlåda det undrar jag. Nu vill jag bara hem, ligga i en säng och kolla på tv med katterna.
 
 

Vad jag gjorde i helgen

Helgen har varit bra men jobbig. Har haft min syster och två vänner på besök. Två av dem är kvar tills imorgon. Vi har farit runt som skållade råttor, åkt färja, suttit i en bar, plankat in på grönan, tittat på utsikten från ett berg, åkt till Solsidan, gått på loppis och traskat över hela förbannade stan. Min lilla låda ser ut som ett bombnedslag. Men just nu är jag själv för de kvarvarande två är på konsert.

Idag var det jobbigt för tunnelbanan strulade och jag blev 1½ timme sen till praktiken. Så hade vi mittbedömning på eftermiddagen och det var jobbigt. Den läraren jag har får mig att känna mig så liten och dum. Jag är ju inte det. Efter praktiken träffade jag syster och kompis för att fika i gamla stan och så drog vi runt en stund. Sedan åkte jag hemåt. Tänkte ordna med varm choklad tills de kommer hem igen.

Nu saknar jag mina katter förbannat mycket!

Sista tentan avklarad!

Jag klarade tentan! Fattar ni?! JAG KLARADE TENTAN! GODKÄND, GRÖN BOCK, AVKLARAT! Säg inte "jäu vädaou då?" på dryg skånska. Hurra för mig, korka upp champange (och drick den själv, -jag tar en Irish Coffe, tack.) skjut fyverkerier och dansa på borden för jag blir Sophiasyster om någon månad! Jag blev ganska glad när jag äntligen fick svaret på tentan.
 
Vi fick svaret på tentan i ett klassrum. Visserligen lade de ut resultatet ungefär samtidigt som genomgången började men det fick inte vi reda på så vi var många som dök upp med ont i magen och den stora frågan, vad gör vi om vi blir underkända och står där i klassrummet? För vi ville få svaret så fort som möjligt men vi ville inte bli underkända bland folk. Men jag tror alla där blev godkända så det gick ju bra. Efteråt var vi alla lite vimmelkantiga. Vi liksom irrade ut i korridoren och i små förvirrade grupper började vi dra oss mot tunnelbanan. de allra flesta skulle ut på stan och handla.
 
Själv har jag firat med att köpa godis, kika hur långt blomningen på Kungsträdgården kommit (inte långt alls) och åka hem och sova i två timmar. Tänkte egentligen ligga på sängen och lyssna på Spanarna men jag vaknade två timmar senare. Annars så vet jag inte riktigt hur jag ska fira. Kanske med att sy på de vita detaljerna på klänningen eller något sådant. Inatt kommer ju min syster och två vänner så det kanske var lika bra att sova en stund nu. Eller så sätter jag mig och har ett KNIGHTRIDERMARATON! Vi får väl se.
 
 
Så här såg det ut för ett år och en dag sedan. Tycker våren kunde snabba på lite.

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0