Lägesrapport

Ni kanske undrar hur jag har det? 

Ligger här i soffan som ett överkört, dött djur. Eller egentligen ser jag självdöd ko, med utspänd mage och med ben som spretar i vädret framför mig men det är kanske lite för makaber bild att ge er. 

Idag är en skitdag. Dagen D. Dagen vården påstod att bebisen skulle födas. Jag är inte dum, jag vet (särskilt efter förra graviditeten) att det är ett beräknat datum och inte ett löfte men fy fan när svärfar frågade om det var på gång än suckade jag att det säkert är två veckor kvar och började böla så fort jag var utom hörhåll. 

Tanken på två veckor till med graviditet, sambon på övning under den tiden och en tvååring som bara kommer hinna säga hej till pappa som dagen efter att han kommit hem får åka med mig på igångsättning är inte jättelockande. Det är ju inte som att det är en ny soffa vi ska hämta hem precis. 

Idag är som sagt var jävla skitdag. Har bestämt att förlossningen kan vänta till söndag för i helgen kommer syster med familj på besök och på måndag far sambon på övning så vi bestämde att söndag eftermiddag bokar vi förlossning. Håhå jaja. 

Men inatt vaknade jag tusen gånger, ont i magen (mest gaser men några förvärkar), rastlös i kroppen, och en halsbränna som verkade vara en port på glänt till helvetet.

Så när jag vaknade i morse och dagen började med att Pyret var blöt (hade läckt pink från blöja som satt illa) så var det kanske inte med den tacksammaste inställningen jag tog mig an dagen. Och Pyrets humör har kanske färgats lite av mitt. Vi har glott på TV hela dagen. Förutom när vi gått och tvättat hos svärmor för vi har fortfarande inte hört av när vi får tillbaka en fungerande tvättmaskin. Dessutom tyckte jag magen var lite för lugn på morgonen och var nojig över det men det tog den igen, har legat i soffan och kvidit medan den ofödda steppat på urinblåsan. Så idag är jag bara less. 

Så vem vänder man sig till för att boka förlossning för att man tycker synd om sig själv? Gud? Vården? Katten? Fast nyss råkade jag tänka på nyföddhetstiden och är kanske inte superpepp på det heller just idag. Nä nu ska jag käka tröstglass med extra allt. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Onormalt Normal

En syblogg utan röd tråd

RSS 2.0