Föräldraledigbröd

Har kommit in i en perfekt brödbakarlunk. 
Dag 1: skålla (vetekross eller rågmjöl) 
Dag 2: fördeg
Dag 3: göra huvudeg när man vaknar, slå upp den när man kommer hem, gå promenad medan det jäser och sen baka av skiten i ugnen.


Är rätt kass på att följa recept (man kan ju läsa på mjölpåsen) men ett bröd jag fastnat för är formbröd med vetekross, surdeg, honung, rapsolja och så vallmofrön på. Blir sjukt gott! 

Det trodde jag aldrig att en skulle ha tid med sånt här när man har två barn men jag utgår från att det är högst tillfälligt och beror på att jag skiter i mycket annat som borde göras. 







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Onormalt Normal

Sygalen sjuksköterska mitt ute i skogen med sambo och småbarn.

RSS 2.0